ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΜΜΗ ΤΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ - ΤΙΜΙΕ ΣΤΑΥΡΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΟΥ

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ !!!! ΠΥΡΙΝΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΚΑΘΕ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ !!!


Πριν λίγο επικοινωνήσαμε με την αδελφή μας Σοφία, η οποία μόλις επέστρεψε από τους Αγίους Τόπους και η οποία έζησε για μία ακόμη φορά το θαύμα του Αγίου Φωτός !!

Για μία ακόμη φορά μας ανέφερε για τις γαλάζιες λάμψεις που αστράφτουν μέσα στον Πανάγιο Τάφο, με αποτέλεσμα να ανάβουν τα κεριά που κρατούν οι πιστοί, κάτι που πριν λίγα χρόνια το βίωσε και η ίδια !!

Αντίπροχθες Μεγάλο Σάββατο 2017 μία προσκυνήτρια που βρισκόταν δίπλα της έβγαλε μια μεγάλη κραυγή “ Φωτιά !! Φωτιά !! Δεν βλέπετε το Ιερό Κουβούκλιο καίγεται με την φωτιά που πέφτει από πάνω !!”, λίγα λεπτά πριν εμφανιστεί ο Πατριάρχης με τις λαμπάδες με το Αγιο Φως !!!

Μιλώντας όμως με αδελφό μας και διηγούμενοι σε αυτόν αυτό το θαύμα μας ενημέρωσε για ένα ακόμη μεγαλύτερο θαύμα του Αγίου Φωτός, που έχει άμεση σχέση με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό του Κυρίου μας !!

Το θαύμα συνέβη 17 Απριλίου 2015, Μεγάλο Σάββατο και καταγράφηκε με το iphone μιας νεαρής νηπιαγωγού αρμενικής καταγωγής, της Hasmig Kalaydjian, η οποία είναι μόνιμη κάτοικος της Ιερουσαλήμ.

Από το 1.30 λεπτό του βίντεο μπορείτε να διακρίνετε ότι οάνω από τις αναμμένες λαμπάδες διακρίνονται πύρινοι φωτεινοί σταυροί, οι οποίοι βγαίνουν μέσα από τις φλόγες των λαμπάδων και έχουν ύψος 2-3 μέτρα.

Στην ουσία κάθε πιστός που κρατάει μια αναμμένη λαμπάδα, χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει και έναν πύρινο σταυρό Αγίου Φωτός.

Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ένα τόσο ξεχωριστό φαινόμενο, και για μια ακόμη φορά τεκμαίρεται η Δύναμη και η Χάρις του Τιμιου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας !!


Παραθέτουμε το βίντεο με το παράδοξο θαύμα στην αγάπη σας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.