ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΜΜΗ ΤΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ - ΤΙΜΙΕ ΣΤΑΥΡΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΟΥ

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !! ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΛΥΤΡΩΤΗ ΜΑς ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ !!!




Τυχαίο δεν υπάρχει τίποτε αδελφοί μου !!
Τίποτα δεν είναι ντετερμινιστικά προκαθορισμένο από το Θεό μας, μιας και σέβεται την απόλυτη ελευθερία επιλογής μας, με την οποία μας προίκισε δημιουργώντας μας κατ Εικόνα Του !!
Αλλά ως Πάνσοφος που είναι, προ-γνωρίζει τα πάντα, και με την άπειρη Σοφία Του κατεργάζεται το σχέδιο Του για τον καθένα μας, που κατατείνει στην αιώνια σωτηρία μας !!
Κάνουμε αυτήν την εισαγωγή προτού καταθέσουμε στην Αγάπη σας, τον “τυχαίο” τρόπο με τον οποίο ήρθε στα χέρια μας αυτή η ευλογημένη χάρτινη Εικόνα του Εσταυρωμένου Λυτρωτή μας !!
Την περασμένη Τρίτη 25 Απριλίου μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον κο Ελευθέριο, έναν αδελφό μας “βαστάζο”, δηλαδή έναν λαϊκό Ιεραπόστολο που διανέμει στο πλαίσιο της Ιεραποστολής του και τα δωρεάν τευχίδια με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας και ο οποίος άνοιξη και καλοκαίρι δραστηριοποιείται στην Ήπειρο και στην Δυτική Μακεδονία και τον υπόλοιπο μισό χρόνο στην Αθήνα !!
Κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής μας συνομιλίας μας ανέφερε ότι πριν πολλά πολλά χρόνια, από τα χέρια του μακαριστού Μητροπολίτη Φλωρίνης κυρού Αυγουστίνου Καντιώτη, είχε πάρει αυτήν την Εικόνα, την οποία με δικό του κόπο και έξοδα είχε ανατυπώσει τις τελευταίες δεκαετίες σε δεκάδες, για να μην πούμε σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα, και τα διένειμε σε όποιον έβρισκε, με πρώτο στόχο να περιοριστεί η επαίσχυντη και θεομίσητη βλασφημία των Θείων, και απώτερο και κύριο σκοπό να φέρει όσους περισσότερους Χριστιανούς μπορεί σε μετάνοια και σε εξομόλογηση !!
Η κουβέντα πέρασε και σε άλλα θέματα και προς ώρας ξεχάστηκε το θέμα με αυτές τις Εικόνες !!
Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στις εννέα το βράδυ, ο καλός μας τυπογράφος που έχει αναλάβει την εκτύπωση των τευχιδίων των Χαιρετισμών, τους οποίους ευσεβείς ψυχές ανώνυμα και αθόρυβα επτά χρόνια τώρα ως ευλογία τυπώνουν και τα οποία το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών xairetismoi.blogspot.gr διανέμει δωρεάν σε όποιον θέλει να διαδώσει τους Χαιρετισμούς , μας έφερε με το φορτηγάκι του αρκετές κούτες με κάποιες χιλιάδες Χαιρετισμών !!
Είχαμε συνεννοηθεί με έναν άλλο αδελφό μας “βαστάζο” τον κο Χρήστο, ο οποίος και ήρθε με το δικό του αμάξι, ώστε να μεταφορτώσει κάποιες από τις κούτες αυτές για να τροφοδοτήσει με την σειρά του άλλες “βαστάζουσες” και “βαστάζους”, που θα τα μοιράσουν σε ΟΛΗ την Ελλάδα !!
Αφού τελείωσε την μεταφόρτωση βγάζει και μας δίνει ευλογία ένα πακετάκι με κάποιες Εικόνες !!
Ήταν ακριβώς οι Εικόνες αυτές του Εσταυρωμένου για τις οποίες μιλούσαμε με τον κο Ελευθέριο το προηγούμενο πρωινό !
Τυχαίο” αδελφοί μου ;;;; .....δεν νομίζω !!
Σταυροκοπήθηκα και αφού κατευοδώσαμε με τον καλό μας τυπογράφο τον κο Χρήστο, κάτσαμε για λίγο με τον τυπογράφο για να συζητήσουμε την προοπτική να τυπωθούν και να διαδοθούν και αυτές οι ευλογημένες Εικόνες !!
Εννιάμισι είχε φύγει και ο καλός μας τυπογράφος και μετά από πέντε λεπτά , εντελώς “τυχαία” κτυπάει το κινητό μας !
Ήταν ο κος Ελευθέριος !!
Έλα ευλογημένε !! Μόλις βρήκα ένα πακετάκι με τις Εικονίτσες του Εσταυρωμένου, για τις οποίες σου μίλαγα εχθές ! Δώσε μου σε παρακαλώ την διεύθυνση σου να στις στείλω !!!”
Με το άκουσμα αυτών των λέξεων, κάναμε τον Σταυρό μας θαυμάζοντας αυτήν την “σύμπτωση” !
Δηλαδή να λάβουμε στα χέρια μας , από τον αδελφό μας κο Χρήστο τις Εικόνες για τις οποίες μιλάγαμε την προηγούμενη ημέρα με τον κο Ελευθέριο, και να “τύχει” πέντε λεπτά αφότου τις πάρουμε στα χέρια μας , να λάβουμε τηλεφώνημα από τον κο Ελευθέριο, που πρώτος – μετά τον κυρό Αυφουστίνο – τις διέδιδε σε όλη την Ελλάδα !!
Περιγράφοντας μάλιστα στον κο Ελευθέριο το μέγεθος και το υλικό αυτών των Εικόνων – σχεδόν διπλές από τα κλασσικά Εικονάκια που χωράνε στο πορτοφόλι μας και από χαρτονάκι – διαπιστώσαμε, ότι ήταν διέφεραν από τις μικρότερες πλαστικοποιημένες που τυπώνει και μοιράζει ο κος Ελευθέριος , γεγονός που σημαίνει ότι άλλοι αδελφοί, που κάποτε τις πήραν στα χέρια τους, φωτίστηκαν από τον Άγιο Θεό μας και τις τυπώνουν πλέον οι ίδιοι και τις μοιράζουν με την σειρά τους στους αδελφούς τους !!
Επειδή όπως σας είπαμε ευλογημένοι μας αναγνώστες ΔΕΝ πιστεύουμε στο “τυχαίο” και στερρά πιστεύουμε ότι Κύριος ο Θεός μας “ομιλεί” μέσα από τις “συμπτώσεις” αυτές , προφανώς παραινώντας μας να διαδοθεί αυτή η ευλογημένη Εικόνα, με το τρισευλογημένο πνευματικό περιεχόμενο που είναι από πίσω γραμμένο, σας την παραδίδουμε με την ελπίδα ότι με όποιον τρόπο ο Θεός μας σας φωτίσει να συμβάλλετε στην διάδοση της !!
Αμήν !! Γένοιτο !!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.