ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΜΜΗ ΤΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ - ΤΙΜΙΕ ΣΤΑΥΡΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΟΥ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ο ΜΕΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΣ , Ο ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΣΘΙΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΔΑΠΑΝΩΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΙΑΖΩΝ !!!!

Όταν ο Ιερέας μυστικώς διαβάζει κατά τον Καθαγιασμό των Τιμίων Δώρων στην Θεία Λειτουργία τα παραπάνω λόγια αναφερεται στο Τίμιο Σώμα και στο Πανάγιο Αίμα του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού !

Όμως αγαπητοί μας αδελφοί κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το Τίμιο και Ζωοποιό Ξύλο του Κυρίου μας, και δεν νομίζω ότι κομίζουμε γλαύκα εις Αθηνας, λέγοντας στην αγάπη σας κάτι που είναι από αιώνες γνωστό εις την Αγιοταφική Αδελφότητα και σε πολλούς αδελφούς !

Δηλαδή ότι όσο και να τεμαχίζουν τα μεγάλα τμήματα του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού για να πάρουν κάποια μικρά κομμάτια και να τα στείλουν ως ευλογία σε Ιερές Μητροπόλεις ανα την υφήλιο ΟΥΔΕΠΟΤΕ φαίνεται να μειώνεται ή να εκδαπανάται το Τίμιο Ξύλο !!

Παρότι έχουν αποκόψει ένα σημαντικό μέρος από τμήματα του Τιμίου Ξύλου που είναι αποθησαυρισμένα στους Αγίος Τόπους, όταν πρέπει να στείλουν ευλογία σε Ορθόδοξες Μητροπόλεις ώστε η καθαγιαστική δύναμη του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού να απλωθεί παντού στην Κτίση , όταν ξαναπηγαίνουν να αφαιρέσουν με προσοχή ένα ακόμη τμήμα βλέπουν το Τίμιο Ξύλο ΑΛΩΒΗΤΟ - ΑΘΙΚΤΟ λες και δεν έχει ποτέ αφαιρεθεί ούτε καν μια σκλήθρα, ούτε το παραμικρό κομματάκι !!

Μυστήρια αδελφοί μου που δεν επιδέχονται λογική εξήγηση, αλλά οι Αγιοταφίτες που τα βιώνουν είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες !!

Ένα ακόμη βίντεο απο έναν ενάρετο Κελλιώτη Αγιορείτη θα παραθέσουμε εις την αγάπη σας !!

Δείτε το με ενδιαφέρον και μην αμελήσετε να επισκεφτείτε ξανά το Ιστολόγιο του Τιμίου Σταυρού που με την Χάρη του Θεού θα ανανεώνεται συχνά με ομιλίες με αναφορές και κυρίως με θαύματα του Τίμιου Σταυρού του Κυρίου μας 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αδελφό μας και διαχειριστή του ορθοδοξου site agiooros.org που μας έστειλε και αυτό το βίντεο !!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.