ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΜΜΗ ΤΠΟΥ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ - ΤΙΜΙΕ ΣΤΑΥΡΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΟΥ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΏΝ !!!

Παρόλο που επί μήνες οι αναρτήσεις μας στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών www.xairetismoi.blogspot.gr μας έχουν απορροφήσει ολοκληρωτικά και έχουμε παραμελήσει να ανανεώσουμε την θεματολογία του παρόντος Ιστολογίου του Τιμίου Σταυρού, μια σειρά από "συμπτώσεις" - και όλοι μας γνωρίζουμε ότι μέσα από αυτές μιλά ο Κύριος - μας παροτρύνουν να ασχοληθούμε με την ανανέωση της θεματολογίας του παρόντος Ιστολογίου !!

Μετά την Παρασκευή του Ακάθιστου Υμνου θα δειτε - συν Θεώ - πολλές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις και θαύματα του Τιμιου Σταυρού !

Μέχρι τότε θα θέλαμε να παραπέμψουμε την αγάπη σας σε ένα "αδελφό" ορθόδοξο site, το οποίο πέρα από το ότι έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του στους Χαιρετιμούς της Παναγίας μας, ξεκίνησε να αναρτά ενδιαφέρουσες πνευματικές ομιλίες για τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό !

Πρόκειται για το www.agiooros.org το οποίο και ανεπιφύλακτα σας συστήνουμε να επισκεφτείτε για να ωφεληθείτε πνευματικά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.